QPR ProcessAnalyzer - Süreç Madenciliği

"Gerçek Zamanlı Veriye Dayalı Süreç Analizi ve Optimizasyonu"

Dijital Yalın Yönetim ve Süreç Madenciliği
QPR ProcessAnalyzer - Kurumunuzun iş süreçlerinin gerçek hayatta nasıl yürütüldüğünü otomatik olarak modeller, darboğazları işlem bazında analiz etmenize yönelik analiz araçları sunar.

 

 

 

Süreç Görselleştirme
Süreç akışlarını otomatik olarak oluşturma ve süreçlerle ilgili darboğazları ve farklılıkları keşfedebilir / tanımlayabilirsiniz.
Süreç Ölçümleri
Süreç işlem zamanları, işlem hacimleri ve KPI ölçümleri ile ilgili raporları alabilirsiniz.
Gerçek Verilere Dayalı Süreç Analizi
İşletmenize ait şüreçlerin istatistiksel analizini çıkartırken, operasyonel iş sistemlerinde kayıtlı gerçekleşme verilerini kullanabilirsiniz.

 

Fonksiyonlar
QPR ProcessAnalyzer - Bilgi sistemlerinden çıkarılan verilere dayalı önemli KPI'ları üreten bir süreç madenciliği yazılımıdır.
Süreç Akış Şemaları
Süreç akış şemaları ile süreç değişim ve süre analizleri yardımıyla optimum operasyonel performansı elde etmek üzere süreç kayıplarını hızla belirleyip ortadan kaldırabilirsiniz.
Mevcut Bilgi Sistemleri Altyapınız ile Kolay Entegrasyon
QPR ProcessAnalyzer - Tüm operasyonel sistem, veritabanı veya kayıt dosyasında bulunan verileri kullanabilir. Gereksinim duyulan veri, QPR ProcessAnalyzer’ın uygulama programlaması arayüzü (API) kullanılarak manuel veya otomatik olarak kolayca yazılıma aktarılabilir. Bu sayede sürekli izleme ve otomatik raporlama amacıyla bulut tabanlı veya kurum bünyesindeki ortamda bulunan iş sistemine hızlıca entegre edilebilir.
QPR Mobile Dashboard
Hızlı bir karar mekanizması elde etmek amacı ile dilediğiniz veriye, dilediğiniz yerden erişebileceğiniz görsel sunuma ve özet bilgiye dayalı bir çözüm aracıdır.
  • Kullanıcı için önemli özet bilgiye kolaylıkla erişim
  • Birbiri ile etkileşimli grafiklere erişim
  • Performans Yönetimi ve KPI'lara erişim
  • Görünüm ve dashboardlara erişim
QPR ProcessAnalyzer Nasıl Kullanılıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.
En çok kullanılan veri kaynaklarına bağlanabilirsiniz.

QPR Konektörleri, birbirleriyle bağlantısı olmayan sistemlerde ve uygulamalarda dağıtık durumdaki verileri kullanmanıza olanak tanır.

Tüm veri kaynaklarınıza kolayca bağlanabilir ve verileri sorunsuz bir şekilde entegre edebilirsiniz.