CANEA ONE - İş Akışı Otomasyonu

"Operasyonel İşlerinizin Otomasyonunu Sağlar"

Operasyonel Akışların Yönetimi Sizde Olsun
CANEA İş Akışı Otomasyonu operasyonları daha iyi yönetmenizi ve daha etkin kontrol etmenizi sağlar.

 


 

Çalışmalarınızı Düzene Koyun
Operasyonel akışların otomasyonunu sağlayabilir, zamanında ve doğru bilgilerle işin teslim edilmesini güvence altına alabilirsiniz.

 


 

Doğru Kararı Verin
Şeffaf raporlar ve tablolar sayesinde süreçlerin gerçek zamanlı ve benzersiz nitelikte genel görünümünü elde edebilirsiniz.

 


 

Operasyonel Akışlarınızın Verimliliğini Arttırın
Değişen gereksinimler ve taleplere göre sürekli olarak uyarlanan süreç desteği sizin için en uygun koşulları oluşturuyor.

 

 

Tüm Operasyonel Akışları Tek Bir Ortamda Yönetin
CANEA İş Akışı Otomasyonu, kurumların operasyonel akışlarının otomasyonunu, kalite güvencenin sağlanması ve hızlanmasına katkı oluşturuyor. Güçlü tasarım aracı sayesinde, akışları kendi tercihleriniz doğrultusunda tanımlar ve yönetebilirsiniz.

Analizler, istatistikler ve raporlar sayesinde operasyonel akışların, gerçek zamanlı durumunu ve atanan görevlerin genel görünümünü elde edebilirsiniz. Operasyonlarınızın durumu artık ihmal edilmeyecek ve siz her zaman doğru kararı verebileceksiniz.
 
Kolay Yapılandırma
Zamanla iş yapma tarzınız ve bağlantılı olarak akışlarınız değiştikçe CANEA İş Akışı ile kolaylıkla yeni duruma uyum sağlayabilirsiniz. Yapılandırmaları, form yerleşimlerini ve kuralları Bilgi Sistemleri bölümünden veya tedarikçinizden yardım almadan, kendiniz değiştirebilir / uyarlayabilirsiniz.

 

 

Fonksiyonlar
Her türlü operasyon yönetimine ve iş akışına yönelik özellikler, basit raporlama, açık genel görünüm ve analiz araçları etkin iş akışları oluşturulabilir.
Kolay Raporlama
Elektronik formlar aracılığı ile görev oluşturulmasını kolaylaştırabilir, web sayfası, mobil kanallar üzerinden raporlamayı kolaylaştırabilirsiniz.
Paydaşların Kapsanması
Tedarikçileriniz, müşterileriniz ve iş ortaklarınızı iş süreçlerinize dahil edebilirsiniz. CANEA İş Akışı Otomasyonu, iş akışı içinde bulunanlarla, e-posta v.b. gibi manuel iletişim kurmak yerine, otomatik bir biçimde etkileşim içinde olabilmenizi sağlar.
İşbirliği ve Bilgi Paylaşımı
Sistem, paydaşların doğrudan iş akışının durumu ile ilgili iletişimi yürütebildiği sosyal akış üzerinden işbirliği yapabilmenizi sağlar. Akıllı e-posta çözümünu kullanarak akışlar üzerinden müşteriler, tedarikçiler gibi şirket dışından kişileri de ortama dahil edebilirsiniz. Akış ile ilgili tüm iletişim bellekte saklanır.
Akışların Genel Görünümü
Akışlara ait gerçek zamanlı genel ilerleyişi dinamik ve grafikler kullanarak görüntüleyebilirsiniz. Önceliklendirilmiş akış / görevler, devam eden akışlarım, uyarı eklenmiş ve kapanmış akışlar v.b. gibi tamamen kendi isteğinize göre görünümler oluşturabilirsiniz. Gruplar, sıralamalar, filtreler ve kategorileri belirleyebilirsiniz. Görünümler tüm kullanıcılara / kullanıcı gruplarına veya kişisel olarak tanımlanabilir.
 
İstatistiksel Rapor Oluşturma
Etkileşimli ve görsel analiz motorunu kullanarak faaliyetler ve süreçleri gerçek zamanlı olarak ve çok etkin bir biçimde izleyebilirsiniz. İstatistikler oluşturabilir ve tedarik sürelerini, maliyetleri ve diğer KPI ları (Anahtar Performans Göstergeleri) doğrudan sistemden izleyebilirsiniz. Analiz aracı, esnek biçimde çizimler oluşturabilmenizi ve isteğinize uygun raporlar alabilmenizi sağlar.


 
Mobil Cihaz Kullanımı
Mobil araçlar ile akışlar üzerinde çalışmayı ve güncel durumu izlemeyi tüm çalışanlar için daha da kolay hale getirebilirsiniz. Mobil uygulamalar üzerinden kolayca yeni akış oluşturabilir (mobil cihazların fotoğraf makinalarındaki görüntüleri de ekleyebilir), devam eden akışların genel görünümlerini alabilir ve akışlar hakkında tartışmalar yürütebilirsiniz. Android ve iOS (iPhone) işletim sistemlerine uyumlu olarak çalışabilmektedir.
 
İzlenebilirlik ve Geçmiş Kayıtları
Tüm faaliyetler sistem içinde izlenebilir ve akışların içinde yer alan önemli olaylar tarih ve zaman kaşesi ve yürüten kişilerin bilgisiyle sistem tarafından kaydedilir. Bu sayede geçmişteki olayları tam olarak kontrolünüz altında tutabilirsiniz. Her duruma ait bir sistem kaydı tutulur ve bu kayıtlardan durum içinde yapılan değişiklikler en alt seviyeye kadar kronolojik sıraya göre izlenebilir.
Kişiselleştirme
Kişisel portal kullanım tercihinizi, doğrudan kendi web tarayıcınız üzerinden herhangi bir teknik bilgi birikimine gerek kalmaksızın yapılandırabilirsiniz. Form yerleşimleri, ayarlar, akışlar, veri alışverişi algoritması ve kurallar sizin isteklerinize ve ilgili sürecin tasarımına uygun olarak düzenlenebilir. Bu işlemler herhangi bir yazılım programlama becerisi gerektirmez – tamamen parametriktir ve iş fonksiyonunda çalışan kişiler (Örneğin : Kalite Güvence / İnsan Kaynakları vb. disiplinlerde çalışan kişiler) tarafından yönetilebilir.
Belgelerin İlişkilendirilmesi
İş akışının bir parçası olan belgeler ve diğer dosyalar sistemdeki akışlar / görevlerle ilişkilendirilebilir. Sürükle- bırak fonksiyonunu kullanarak belgeleri kolaylıkla akışlara ekleyebilirsiniz. Dosyaları, sürüm yönetimi, yetki yönetimi ve çevrimiçi görüntüleme desteğiyle kullanabilirsiniz.
Akış Performası / Gecikme Yönetimi
Bir akış / görevin çok uzun süre tamamlanmaması veya aksiyon tarihinin geçmesi durumunda CANEA İş Akışı Otomasyonu size uyarı iletir. Akışlarda yer alan farklı adımların tamamlanma süreleri için limitler belirleyebilir ve e-posta ile hatırlatma mesajları veya SMS ile uyarı (servis sağlayıcı ile) alabilirsiniz.